Badhuset.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Goda råd | Ge ditt badrum ett vårlyft!

Ge ditt badrum ett vårlyft!

Kampanj på badrumstillbehör både online och i butiken
Dark wood
Badrumsmattor
Oak Wood
Handdukar
Light Ash Wood
Tvålpumpar
Dark wood
Duschdraperier
Oak Wood
Speglar
Light Ash Wood
Toalettborstar
 
 

Snart är det dags för stora sommarfester. Vi inleder med morsdag, firar studenten och bjuder in till midsommarmiddag. Det tar tid att förbereda sig inför evenemangen och få allt på plats. 
Det är ganska lätt att glömma bort ett badrum, men det tar inte så mycket tid med att piffa upp det. Alla kommer visstas i badrummet och det är små enkla detaljer som hjälper till med att göra rätt intryck.

Mellan 7 och 31 maj bjuder vi på 20% rabatt när du handlar badrumsrengöring och textiler!

Ren Effekt är innovativt rengöringsmedel tillverkad i Fjällbacka. Effekt tar fram professionella produkter för duschväggsrengöring, kalklösnings- och ytbehandlingsmedel som tar bort smuts och kalk utan att behöva skrubba och slita. Effekt svamp har unik trekantig form för att underlätta städningen och komma åt alla kanter och ytor. Upptäck hela sortimentet.

Ren Effekt har produkter för rengöring av duschväggar, vattenkranar, badkar, natursten, utespa, kakel, klinker och fog. De kan appliceras på målade ytor, porslin, emalj och kompositmaterial.

 

Detaljer som gör skillnad

Badrumstextiller i matchande stil och färg kombinerat med andra accessoarer (duschdraperier, tvålpumpar m.m.) skapar rätt stämning i badrummet. De små detaljerna är lätt att anpassa efter säsongen, tillfället eller inredningsstil i hemmet.

Vi har 20% kampanjen på allt tillbehör från Leijma, Blomus, Sorema, Möve, Spirella, Kleine Wolke både online och i butiken.