Badhuset.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Viskan Spa

Viskan Spa

Visst vore det härligt med ett eget spabad där du själv eller i sällskap av vänner och familj kan sjunka ned och omfamnas av värmande vatten och skön massage. Är detta något du drömmer om? Då är Viskan Spa något för dig.

Nu kan du under årets alla dagar oavsett väder sjunka ner under vattenytan och känna värmen från vattnet och den varierade massagen. Tack vare Viskan Spas extra sittdjup så kommer dina axlar ned under vattenytan vilket gör det ännu mer behagligt även de kallaste dagarna på året.

Viskan Spa anpassad för svenska förhållanden
Viskan Spa designar och bygger sina spabad så att de är anpassade för svenska förhållanden med stora temperaturskillnader. Från den varmaste sommardagen till den kallaste vinternatten. Viskan Spa har marknadens bästa lock som gör det extra energisnålt, marknadens tjockaste skal med hela tre lager isolering, ett djupare sittdjup än konkurrenterna vilket gör att man slipper bli kall om axlarna och ett unikt driftsäkert styrsystem.

Utvalda Viskan Spa modeller är tillgänliga för omgående leverans från butiken i Jönköping. 
 
 

V-serien
Alla bad i V-serien är utrustade med Viskans största belysningspaket, aromterapi, jets i olika storlekar och funktioner, titaniumvärmare, AOP-rening och mycket mer.

Klicka här för att läsa mer om V-serien.
 
 

S-serien
Grundkvaliteten på spabaden i S-serien är av samma höga kvalitet som alla Viskans bad. De har separat cirkulationspump och extra rening. Ozonrening är standard och man har även riktbara jets för skön punktmassage. Självklart är baden i S-serien utrustade med undervattens- och vattennivåbelysning. Bad med mycket hög kvalitet – till ett riktigt bra pris.

Klicka här för att läsa mer om S-serien.
 
 

Spatunna
Viskans Spatunna och Donsö är enkla badtunnor men med spabadets alla fördelar. Du slipper tömma och fylla på med vatten inför varje bad och tack vare värmaren så slipper du planera när du ska bada. Dessa badtunnor står alltid redo och undervattenbelysningen och aromterapin gör badupplevelsen ännu mysigare.

Klicka här för att läsa mer om dessa Spatunnor.
 

Badhuset hjälper dig hitta rätt spabad
Oavsett behov har Viskan Spa ett utespa för just dig. Vare sig om du är ute efter det lite enklare badet eller om du vill gå all-in med ett stort spa med plats för hela familjen eller dina vänner så är vi säkra på att hitta något som passar.

En stor anledning till att vi på Badhuset tycker om samarbetet med Viskan Spa är närheten till kunskap och service. Vi vet att vi i stort sett under årets alla dagar kan komma i kontakt med Viskan Spas erfarna personal och få hjälp med våra frågor. Detta gör att vi känner oss trygga som återförsäljare.

Välkommen in till butiken Badhuset på Solåsen i Jönköping. Där hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt spabad som passar dina önskemål.