Badhuset.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Möbler | Kommoder | Haven H3 Slim Kommod 60
Haven H3 Slim Kommod 60 White, Utan handtag Haven H3 Slim Kommod 60 White, Utan handtag Haven H3 Slim Kommod 60 White, Utan handtag

SVENSKTILLVERKAD

10

10 ÅRS GARANTI

FÄRDIGMONTERAD

Haven H3 Slim Kommod 60

ARTIKELNUMMER: hvv900000-99
VARUMÄRKE: Haven
SERIE: H3
 

 

WhiteWarm Grey

 

Knopp A2. 01Knopp A2. 02Handtag A2. 03Knopp A2. 04Handtag A2. 05Knopp A2. 06Utan handtag

 

Utan handtag
 
 
Beräknad leveranstid: 7-14 arbetsdagar
 
10 900 kr
 
Antal
 
 

Produktbeskrivning

Haven H3 Slim Kommod 60 White, Utan handtag

Haven H3 Slim Kommod 60. Denna kommod är grundare vilket passar perfekt om man har trångt och dåligt med plats i badrummet men ändå vill ha en bra möbel. Underskåpet har två lådor med släta lackerade lådfronter. Lådorna har mjukstängande skenor vilket gör att lådorna glider lätt och stängs tyst. Det ingår ett eluttag som är monterat i den nedre lådan. Lådorna har perforerade innersidor i lackerad plåt. Det ingår ett startkit med tre praktiska förvaringsaskar som man enkelt kan lyfta upp. Materialet i dessa askar är tillverkade i 100% nedbrytningsbart material. Skåpsstommen och lådfronterna är lackerade i miljövänlig lack av högsta kvalitet.

 

Till denna variant ingår ett porslinstvättställ. Tjockleken på tvättstället är endast 15 mm vilket ger ett nätt och stilrent utseende men har ändå en rymlig ho.

Välj mellan de olika färgerna Creme, Warm Grey och White. Välj även vilken modell och färg du vill ha på handtagen. Haven H3 Slim kommod 60 går även att få utan handtag.

Vattenlås ingår. Köp till blandare och bottenventil.

För att köpa till ytterligare lådinredning se tillbehör under möbelkategorin. 

 

Denna möbel finns i olika breder.

 
 
Vald modell: White, Utan handtag.

Specifikationer

Serie H3
Produkttyp Kommod
Färg Vit
Bredd (mm) 610
Höjd (mm) 599
Djup (mm) 405
Varumärke Haven

Manualer