Badhuset.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Butik Jönköping

Butik Jönköping

På länkarna nedan hittar du all information om vår butik i Jönköping och dess verksamhet.
 
 
Hos oss på Badhuset hittar du allt du behöver till badrummet. I vår butik på Solåsen i Jönköping kan du söka inspiration bland utställningsmiljöerna. Vi har nämligen regionens bredaste sortiment av marknadens ledande varumärken.

Vår kunniga personal ger dig värdefulla tips och råd samt ritar upp ditt kommande badrum precis som du vill ha det. Vi tar även hand om hela installationen. I vårt sortiment hittar du badrumsmöbler, kakel, klinker, diverse tillbehör och mycket mer. Dessutom säljer vi även utomhusspa och bastu.

Om du inte kan komma till vår butik i Jönköping går det lika bra att besöka oss på vår hemsida. Här har du tillgång till samma service, erbjudanden och tjänster som i den fysiska butiken. Produkterna kan du få skickade hem till dig och betalningen genomförs på ett tryggt och enkelt sätt.

Välkommen till oss på Badhuset!

Butiken i Jönköping
Telefonnummer: 036 - 71 45 90
E-post: info@badhuset.se

Besök oss
Badhuset
Solåsvägen 22
553 03 Jönköping

Ordinarie öppettider
Vardagar: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 11.00-15.00
Här hittar du information om vår sekretesspolicy och dataskyddsinformation för våra butikskunder. Här hittar du även ROT-avdragsblanketten.
Badhuset i Jönköping AB
Organisationsnummer: 556621- 5728