Rådgivning

Badhuset erbjuder full service när du vill bygga badrum. Från rådgivning, inspiration och idéer till uppritning och komplett installation.

Vår kunniga personal i Badhusets butik kompletteras av våra kvalificerade hantverkare. Det faktum att vi har kontroll över hela kedjan borgar för att tjänster och installationer blir utförda på ett seriöst och professionellt sätt.

Personalen är vår bästa tillgång

Vår kunniga och engagerade personal jobbar för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Det gäller så väl vid planering av badrummet, val av produkter som vid installation och renovering. Vi tar hand om hela kedjan och strävar efter att du som kund ska känna dig trygg med oss under hela processen.

Badrumsbutik i Jönköping

Badrum 3D ritning

Design/uppritning

Det är inte alltid lätt att planera ett nytt badrum eller föreställa sig hur det nya badrummet kommer att se ut. Vi på Badhuset hjälper dig gärna med råd och förslag. Dessutom ritar vi upp badrummet tredimensionellt med exakt den utrustning och med de kakel- och klinkerplattor som du har valt.

Efter uppritningen kan du enkelt se effekten av dina val, vilket gör det lättare för dig att fatta beslut.

Om du väljer att låta Badhuset totalrenovera ditt badrum så ingår uppritningen som standard, men du kan naturligtvis få ditt badrum uppritat även om du inte låter oss sköta installationen.

Kontakta oss i butiken om du vill veta mer om uppritning av ditt badrum.

För att se exempel på genomförda badrumsrenoveringar klicka här.