Renovering steg för steg

Badhusets koncept

Badhuset är med dig på hela resan. Från idé till färdigt badrum. Ett samarbete med Badhuset innebär att du kan vara trygg med att installationen görs på ett yrkesmässigt rätt sätt.

Välj allt material på ett och samma ställe

I vår butik finns marknadens största utställning och bredaste sortiment. Vi har allt du behöver för ditt badrum. Vår personal är serviceinriktad, kunnig och rekommenderar dig lämpliga produkter.

Du får se hur det kommer att se ut i förväg

Vi ritar upp ditt badrum med precis de produkter och det kakel/klinker som du har valt.

På det här sättet blir det lättare att hitta det där lilla extra och få din egen personliga stil i badrummet.

Erfarna hantverkare som kan badrum

Renovering av badrum är omgärdat av olika bestämmelser och det krävs fackkunskap för att få det utfört på ett riktigt och tryggt sätt. Badhusets hantverkare har yrkesbevis och behörighet för alla uppgifter. De är specialiserade på badrum och har kunskapen att installera alla våra produkter.

Snabb projekttid – minimalt stök

Det är viktigt för de flesta kunder att badrumsprojektet löper på snabbt och utan dröjsmål. Med helhetsansvar för installationen planeras och samordnas installationen på snabbast möjliga sätt.

Bra priser – inga onödiga påslag

Vi tycker att var och en ska göra det den är bäst på. Vår badrumsbutik säljer produkter och våra hantverkare installerar dem. Badhuset har marknadens bästa priser och egna hantverkare, rörmokare och plattsättare så slipper ni extra påslag från externa specialister.

Låt Badhuset förverkliga din badrumsdröm!

Steg för steg - så går det till

Uppstartsmöte

Din badrumsresa börjar vanligtvis med att vi bokar in ett uppstartsmöte där vi mer i detalj går igenom vad du önskar dig av ditt nya badrum. Inför mötet finns det en rad frågeställningar som du bör fundera igenom när det kommer till funktionalitet och behov. Vad vill du få ut av ditt nya badrum? Om utrymmet är litet så kan du fundera på om det går att bygga ut på något sätt. Är du intresserad av en duschlösning i form av dusch, kabin eller badkar? Tänker du dig en badrumsmöbel med spegel eller spegelskåp? Vilka förvaringsbehov har du? Vilken budget har du? Belysning och värmegolv är andra saker att fundera på. Innan uppstartsmötet ber vi dig ta lite enklare mått på ditt badrum som vi kan ha som utgångspunkt på mötet. Under uppstartsmötet går vi tillsammans igenom dina behov samt vilka lösningar som skulle kunna passa dig.

Hembesök

Nästa steg är att besöka dig i ditt hem och undersöka vilka förutsättningar som finns för kommande renovering. Vi tar alla mått som behövs och samlar in all annan nödvändig information om bostaden och dess nuvarande beskaffenhet. Efter besöket görs den tekniska specifikationen och vi justerar ritningarna. Beräkningar av materialåtgång och erforderliga arbetstimmar görs i en kalkyl. Därmed är vi klara och kan presentera en offert.

Offertpresentation

Nu är det dags för att gå igenom den offert som vi har tagit fram. Under presentationen går vi noggrant igenom en specifikation av de produkter som ingår och även en specifikation av det arbete som offerten omfattar. Avtalet gås igenom med ekonomi och diverse andra frågeställningar. Om offerten godkänns tar vi gemensamt beslut om datum för renoveringsstarten.

Renoveringsstart

Vi kontaktar dig cirka en vecka innan vi startar renoveringen. Vid uppstart kommer vi ut till dig och levererar det material som kommer att användas under arbetets gång. Vi lämnar också nödvändig information som kan vara bra för dig att ha. En badrumsrenovering innehåller många moment med flera olika hantverkare inblandade och tar därför tid att genomföra. Tiden beror förstås mest på hur stort projektet är. De flesta badrum tar tre till fyra veckor men ibland är det färdigt efter två. Vid renovering av stora badrum kan det ta upp till sju veckor.

Projektavslut och besiktning

När renoveringen är klar kommer vi ut och besiktigar det arbete som har utförts. Vi upprättar ett gemensamt protokoll där eventuella justeringsåtgärder noteras. Samtidigt överlämnas intyg över VVS- och våtrumsarbeten.

 
Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter