Badhuset.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Blandare | Tillbehör | Tapwell ZSOF 079 Taksil, Koppar
-659 kr
Tapwell ZSOF 079 Taksil, Koppar Tapwell ZSOF 079 Taksil, Koppar

2

2 ÅRS GARANTI

Tapwell ZSOF 079 Taksil, Koppar

-10%
ARTIKELNUMMER: tah9420270
VARUMÄRKE: Tapwell
SERIE: Box
 
 
Beräknad leveranstid: 2-7 arbetsdagar
 
6 595 kr 5 936 kr
 
Antal
 
 

Produktbeskrivning

Tapwell ZSOF 079 Taksil, Koppar
Tapwell ZSOF 079 Taksil i Koppar 300 mm helt i metall och med svetsad kant för extra bra hållbarhet. Anslutningen är G1/2 vilket är standard på de allra flesta taksilar på den svenska marknaden.

Information om Mässing- och Kopparyttorna.

 

Ytorna mässing och koppar är handpolerade på fabrik och levereras blanka.

 

Eftersom Tapwell enbart använder en naturlig mässing & koppar så bildar ytan patina med tiden, vilket kan ge/ger en mörk robust ton. Till en början visar detta sig i form av fläckar där fukt har legat.

Mässing/kopparytan blir också fläckig där fukt/vatten har legat om ytan ej torkas av. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.

Om man vill få tillbaka blankheten i ytan putsas blandaren med metall/mässingsputs som man hittar i sin matbutik vid städsektionen.

 

Tapwell själva använder ”Häxans Metallputs” till deras utställningar och är mycket nöjda med resultatet.

 

I och med att alla Tapwell blandare testas med vattentryck innan de skickas från Tapwells fabrik, kan kondens finnas kvar i kartongen, detta kan medföra att patineringen påbörjas redan innan produkten sitter på plats. OBS Vid rengöring av produkten använd en mjuk trasa och endast ljummet vatten. Produktens yta tål inte basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
 

Specifikationer

Serie Box
Produkttyp Tillbehör
Färg Koppar
Bredd (mm) 300
Höjd (mm) 56
Djup (mm) 300
Tjocklek 12
Varumärke Tapwell

Manualer