-545 kr

Haven H2 Högskåp 32

Haven

Haven H2 är en utsökt möbelserie med produkter som är tillverkade i äkta trä och miljövänlig ytbehandling. Haven H2:s kommoder kombineras med antingen ett italienskt heltäckande porslinstvättställ eller en bänkskiva av italiensk kalksten tillsammans med unika handfat i flera olika färger.

Välj tillbehör

Eluttag

H2 Högskåp 32
10 354 kr
10 899 kr
10354.00
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 14-21 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Haven H2 Högskåp 32 är ett stilrent högskåp med grepplist i massivt trä i fronten vilket är både praktiskt och snyggt. Inne i skåpet finns en fast trähylla och fyra flyttbara hyllplan i perforerad lackerad plåt som är enkla att plocka ut. Högskåpen H2 finns i samma fyra färger som resten av möblerna i Havens serie H2 och är i äkta träfanér samt har behandlats med miljövänlig ytbehandling.

Det ingår alltid startkit-inredning som består av BOX LARGE A3.23. För att köpa till ytterligare inredning se tillbehör under möbelkategorin. 

Välj färg på skåpet och om du vill ha höger- eller vänsterhängd lucka.

 

Eluttag för montering i efterhand går att köpa till via tillvalen.

Detta skåp finns även i bredden 45.

Skötselråd från Haven

För rengöring rekommenderar vi att man använder en fuktig bomullstrasa med ett milt rengöringsmedel som t.ex. milt diskmedel eller såpa. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Badrumsmöbler utsätts givetvis för mer fukt än möbler i övriga rum i hemmet. Våra badrumsmöbler är anpassade för badrummet och gjorda i fukttåliga material. Men även om våra badrumsmöbler är det, ska de inte utsättas för vatten eller extremt hög luftfuktighet.

Tänk på att se till att ventilationen är god och att möblerna placeras på ett sådant avstånd från badkar/dusch att vatten inte kan skvätta direkt på möbeln. Blöta fläckar, även vanligt vatten, torkas upp så snart som möjligt.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
320
Djup (mm)
320
Färg
Svart ask
Höjd (mm)
1630
Produkttyp
Högskåp
Serie
H2
Utförande
Dark Wood
Varumärke
Haven

SKU:

hvv900612

Relaterade kategorier

Prishistorik