-2 735 kr

INR GRAND Classic Högskåp 40

INR

Välj tillbehör

Eluttag

Invändig helspegel

GRAND Classic Högskåp 40
13 355 kr
16 090 kr
13355.00
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 28-30 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

INR GRAND Classic Högskåp har precis som tvättställsskåpen i samma serie luckan infälld i stommen. Detta ger hela möbelserien ett mer klassiskt utseende med med en modern touch.

Luckan har fräst ramspegel och hela skåpet är lackerat med TX-lack vilket gör den extra tålig. Grand Classic Högskåp har ett fast hyllplan i trä och flyttbara hyllor i glas.

Du väljer mellan två olika inredningsmodeller. Den ena modellen har en fast trähylla och 4 flyttbara glashyllor och den andra modellen har en fast trähylla, tre flyttbara glashyllor och två utdragbara lådor i matt svartlackerad aluminium för smart förvaring.

Välj om du vill ha höger- eller vänsterhängd dörr. Push-funktion ingår.

Till detta skåp finns olika tillval. Plus Ström innebär 230V enkelt eluttag vid det fasta hyllplanet. Plus Spegel innebär en helkroppspegel på insidan av dörren.

Levereras färdigmonterad med all teknik på plats.

Detta högskåp finns att beställa i Premium White och NCS-kulör.

Vid val av kulör välj någon av INR:s standardkulörer som finns på bild under produktbilden eller välj en helt egen NCS-kulör. Ange kulörkoden i kommentar till kundtjänst i kassan.

Observera Variant i NCS-kulör är en tillverkningsprodukt vilket innebär att returrätt inte gäller. För frågor angående detta kontakta vår kundtjänst.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
400
Djup (mm)
400
Färg
Kulör
Höjd (mm)
1600
Produkttyp
Högskåp
Serie
Grand Classic
Varumärke
INR

SKU:

inv354166H

EAN / GTIN:

7340123921725

Relaterade kategorier

Prishistorik