-2 038.75 kr

INR GRAND Grip Högskåp 40

INR

Välj tillval

Grepplist

Välj tillbehör

Eluttag

Invändig helspegel

GRAND Grip Högskåp 40
11 551.25 kr
13 590 kr
11551.25
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 7-14 dagar

Klarna Checkout

Fri frakt över 799kr

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

INR GRAND Grip Högskåp 40 har precis som tvättställsskåpen i samma serie luckan infälld i stommen och ett infräst grepp i sidan på luckan. Detta ger hela möbelserien ett mer klassiskt utseende med med en modern touch.
Luckan har slät yta och hela skåpet är lackerat med TX-lack vilket gör den extra tålig. Grand Solid Högskåp har ett fast hyllplan i trä och flyttbara hyllor i glas.
Du väljer mellan två olika inredningsmodeller. Den ena modellen har en fast trähylla och 4 flyttbara glashyllor och den andra modellen har en fast trähylla, tre flyttbara glashyllor och två utdragbara lådor i matt svartlackerad aluminium för smart förvaring.
Välj om du vill ha höger- eller vänsterhängd dörr.
Till detta skåp finns olika tillval. Plus Ström innebär 230V enkelt eluttag vid det fasta hyllplanet. Plus Spegel innebär en helkroppspegel på insidan av dörren.
Levereras färdigmonterad med all teknik på plats.
Detta högskåp finns att beställa i Premium White, Nordic Oak, Black Oak och NCS-kulör.
Vid val av kulör välj någon av INR:s standardkulörer som finns på bild under produktbilden eller välj en helt egen NCS-kulör. Ange kulörkoden i kommentar till kundtjänst i kassan.
Observera! Variant i NCS-kulör är en tillverkningsprodukt vilket innebär att returrätt inte gäller. För frågor angående detta kontakta vår kundtjänst.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
400
Djup (mm)
380
Färg
Svart
Höjd (mm)
1600
Produkttyp
Högskåp
Serie
Grand Grip
Varumärke
INR

SKU:

inv354439H

EAN / GTIN:

7340123924955

Relaterade kategorier