Haven H2 Kommod 80 med tvättställ

Haven

H2 serie är badrumsmöbler i äkta trä designat av Note Design Studio. Möbler sticker ut med miljövänlig ytbehandling, robusta detaljer med minimalt behandlat trä och tillbehör som alltid ingår. Detta kommod finns även med bänkskiva och nedsänkt eller underlimmat handfat.

18 299 kr/st
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 14-21 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Haven H2 Kommod 80 med heltäckande tvättställ. Underskåpet har två lådor med grepplist i massivt trä i ovankant av lådfronterna som är både snygg och praktisk. Lådorna har mjukstängande skenor vilket gör att lådorna glider lätt och stängs tyst. I möbeln ingår ett eluttag som är monterat i den nedre lådan. Lådorna har perforerade innersidor i lackerad plåt och det ingår ett startkit med tre praktiska förvaringsaskar som man enkelt kan lyfta upp. Materialet i dessa askar är tillverkade i 100% nedbrytningsbart material. För att köpa till ytterligare lådinredning se tillbehör under möbelkategorin.

Till denna variant ingår ett porslinstvättställ. Tjockleken på tvättstället är endast 15 mm vilket ger ett nätt och stilrent utseende. Underskåpets stomme och fronter har en yta av äkta träfanér i olika färger.

Välj mellan de olika färgerna Dark Wood, Oak Wood och White Wood.

Vattenlås ingår. Köp till blandare och bottenventil.

Denna möbel finns i olika breder och även med bänkskiva och nedsänkt tvättställ.

Skötselråd från Haven

För rengöring rekommenderar vi att man använder en fuktig bomullstrasa med ett milt rengöringsmedel som t.ex. milt diskmedel eller såpa. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Badrumsmöbler utsätts givetvis för mer fukt än möbler i övriga rum i hemmet. Våra badrumsmöbler är anpassade för badrummet och gjorda i fukttåliga material. Men även om våra badrumsmöbler är det, ska de inte utsättas för vatten eller extremt hög luftfuktighet.

Tänk på att se till att ventilationen är god och att möblerna placeras på ett sådant avstånd från badkar/dusch att vatten inte kan skvätta direkt på möbeln. Blöta fläckar, även vanligt vatten, torkas upp så snart som möjligt.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
810
Djup (mm)
465
Färg
Vit ask
Höjd (mm)
599
Produkttyp
Kommod
Serie
H2
Utförande
White Wood
Varumärke
Haven

SKU:

hvv900106

Relaterade kategorier

Prishistorik