Haven H2 Kommod 80 med tvättställ

Haven

H2 serie är badrumsmöbler i äkta trä designat av Note Design Studio. Möbler sticker ut med miljövänlig ytbehandling, robusta detaljer med minimalt behandlat trä och tillbehör som alltid ingår. Detta kommod finns även med bänkskiva och nedsänkt eller underlimmat handfat.

Välj tillval

Bottenventil

H2 Kommod 80 med tvättställ
27 399 kr
27399.00
LagervaraLeveranstid: 14-21 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Haven H2 Kommod 80 med underlimmad .alt. integrerat handfat i Solid Surface. 

Solid Surface är ett exceptionellt kompositmaterial som passar perfekt till alla hygieniska ytor. Vid repor och fläckar återställs ytan till original med hjälp av medföljande mikrofiberduk. 

Underskåpet har två lådor med grepplist i massivt trä i ovankant av lådfronterna som är både snygg och praktisk. Lådorna har mjukstängande skenor vilket gör att lådorna glider lätt och stängs tyst. I möbeln ingår ett eluttag som är monterat i den nedre lådan. Lådorna har perforerade innersidor i lackerad plåt och det ingår ett startkit med tre praktiska förvaringsaskar som man enkelt kan lyfta upp. Materialet i dessa askar är tillverkade i 100% nedbrytningsbart material. För att köpa till ytterligare lådinredning se tillbehör under möbelkategorin.

Till denna variant ingår en bänkskiva och tvättho i Solid Surface. Du kan välja mellan Granitkeramik Norrvange (Beige) eller Norrvange Light Grey och kompositmaterialet Solid Surface.

Underskåpets stomme och fronter har en yta av äkta träfanér i olika färger.

Välj mellan de olika färgerna Light Ash Wood, Dark Wood, Oak WoodWalnut Wood och White Wood.

Vattenlås ingår. Köp till blandare och bottenventil. Observera att blandaren monteras på bänkskivan. Tvättställets kant är endast 35 mm hög så du behöver inte välja en extra hög blandare.

Då dessa tvättställ inte har något bräddavlopp krävs en öppen bottenventil. Välj utförande bland tillvalen.

Denna möbel finns i olika bredder och även med handfat i porslin eller nedsänkt alternativ.   

Vald modell: Dark Wood, Solid Surface integrerat handfat

Skötselråd från Haven

För rengöring rekommenderar vi att man använder en fuktig bomullstrasa med ett milt rengöringsmedel som t.ex. milt diskmedel eller såpa. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Badrumsmöbler utsätts givetvis för mer fukt än möbler i övriga rum i hemmet. Våra badrumsmöbler är anpassade för badrummet och gjorda i fukttåliga material. Men även om våra badrumsmöbler är det, ska de inte utsättas för vatten eller extremt hög luftfuktighet.

Tänk på att se till att ventilationen är god och att möblerna placeras på ett sådant avstånd från badkar/dusch att vatten inte kan skvätta direkt på möbeln. Blöta fläckar, även vanligt vatten, torkas upp så snart som möjligt.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
800
Djup (mm)
465
Färg
Svart ask
Höjd (mm)
599
Produkttyp
Kommod
Serie
H2
Utförande
Dark Wood
Varumärke
Haven

SKU:

hvv900917

Relaterade kategorier

Prishistorik