-6 194.75 kr

Vedum Flow Tvättställspaket 2000 med Top Solid

Vedum

Vedums badrumsserie Flow har genomtänkta och lugnande linjer. Serien är framtagen av designern Jester Ståhl. Tvättställ i stenliknande materialet Top Solid, vattenlås Easy Clean och bottenventil ingår. Flow passar perfekt för dig som ser ett snyggt designat badrum som prio ett i badrumsbygget. Möblerna är färdigmonterade vid leverans.

Välj tillbehör

Lådbelysning till fyra lådor

Lådbelysning till tre lådor

Lådbelysning till två lådor

Lådbelysning till en låda

Flow Tvättställspaket 2000 med Top Solid
35 104 kr
41 298.75 kr
35104.00
LagervaraLeveranstid: 10-15 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Vedum Flow tvättställspaket 2000 med Top Solid. Tvättstället har en yta av Top Solid. Underskåp med låda/lådor och greppkant. Tvättstället har inget bräddavlopp, varpå vi rekommenderar att använda bifogad öppen bottenventil. Varianter med 230 Volt eluttag går att beställa. Det placeras då till höger i den övre lådan. Utförande i ask harfanér medan vit och kulör är lackerad MDF.

Välj vilket utförande du vill ha på skåpet, antal lådor och om du vill ha med eller utan eluttag.

Lådbelysning går att köpa till bland tillvalen. Om du köper ett tvättställspaket med flera lådor kan du välja mellan att köpa till belysning till endast en låda eller till flera lådor. Observera att om du väljer att köpa till lådbelysning ska du även köpa till Vedum Driver Lexby 24V/30W (artikelnummer: veh58343) separat för komplett lösning.

Prylfack, vattenlås och bottenventil ingår.

Vid val av kulör välj någon av Vedums standardkulörer som finns i bild nedan produkten. Ange kulörkoden i kommentar till kundtjänst i kassan.

Observera! Variant i NCS-kulör är en tillverkningsprodukt vilket innebär att returrätt inte gäller. För frågor angående detta kontakta vår kundtjänst.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
2000
Djup (mm)
525
Färg
Svart ask
Höjd (mm)
692
Produkttyp
Kommod
Serie
Flow
Utrustad med
Fyra Lådor
Varumärke
Vedum

SKU:

vev82752320

EAN / GTIN:

7332936051720

Relaterade kategorier

Prishistorik