Haven H2 Väggskåp

Haven

Välj tillbehör

Eluttag

H2 Väggskåp
7 199 kr
7199.00
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 14-21 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Haven H2 Väggskåp med grepplist i massivt trä i fronten vilket är både praktiskt och snyggt. Inne i skåpet finns två flyttbara hyllplan i perforerad lackerad plåt som är enkla att plocka ut. Väggskåp H2 finns i samma fyra färger som resten av möblerna i Havens serie H2 och är i äkta träfanér som har behandlats med miljövänlig ytbehandling.

Välj färg på skåpet och om du vill ha höger- eller vänsterhängd lucka.

 

Eluttag för montering i efterhand går att köpa till via tillvalen.

Skötselråd från Haven

För rengöring rekommenderar vi att man använder en fuktig bomullstrasa med ett milt rengöringsmedel som t.ex. milt diskmedel eller såpa. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Badrumsmöbler utsätts givetvis för mer fukt än möbler i övriga rum i hemmet. Våra badrumsmöbler är anpassade för badrummet och gjorda i fukttåliga material. Men även om våra badrumsmöbler är det, ska de inte utsättas för vatten eller extremt hög luftfuktighet.

Tänk på att se till att ventilationen är god och att möblerna placeras på ett sådant avstånd från badkar/dusch att vatten inte kan skvätta direkt på möbeln. Blöta fläckar, även vanligt vatten, torkas upp så snart som möjligt.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
320
Djup (mm)
200
Färg
Vit ask
Höjd (mm)
710
Produkttyp
Väggskåp
Serie
H2
Utförande
White Wood
Varumärke
Haven

SKU:

hvv900600

Relaterade kategorier

Prishistorik