-1 108 kr

INR VISKAN Solid Väggskåp

INR

Svensktillverkade INR VISKAN Solid bjuder på mängder av storlekar och valmöjligheter. De prisbelönta och mjukstängande lådorna från Grass Vionaro har en perfekt, stabil gång och håller i en evighet. De båda varianterna på tvättställen likaså. Alla VISKAN kommer med ytbehandlingen TX Top Extreme™ som skyddar mot fukt och slitage i 15 år eller mer.

Webbkampanj
rea pris 5 382 kr/st
tidigare pris 6 490 kr/st
LagervaraLeveranstid: 4-6 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

INR VISKAN Solid Väggskåp med slät lucka. Designen i Viskan Solid är tidlös med en modern och genomarbetad tanke och funktion.
Detta skåp finns i två olika höjder. 720 med två flyttbara hyllplan i glas och 1200 med ett fast hyllplan i trä och fyra flyttbar hyllplan i glas.
Välj om du vill ha höger- eller vänsterhängd dörr. Skåpet levereras färdigmonterat. Detta väggskåp finns att beställa i Premium White, Still Grey, Black Oak och NCS-kulör.
Vid val av kulör välj någon av INR:s standardkulörer som finns på bild under produktbilden eller välj en helt egen NCS-kulör. Ange kulörkoden i kommentar till kundtjänst i kassan.
Observera Variant i NCS-kulör är en tillverkningsprodukt vilket innebär att returrätt inte gäller. För frågor angående detta kontakta vår kundtjänst.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
300
Djup (mm)
200
Färg
Vit
Höjd (mm)
1200
Produkttyp
Väggskåp
Serie
Viskan Solid
Varumärke
INR

SKU:

inv351811H

EAN / GTIN:

7340123922005

Relaterade kategorier

Prishistorik

Andra köpte också