Haven H3 Väggskåp

Haven

H3 badrumsmöbler har tidlöst design och passar in i alla hem. Haven H3 stycker ut med miljövänliga ytbehandlingar av högsta kvalitet och designad handtag i olika utföranden. Vill du ha H3 kommod eller skåp till ditt badrum i unik färg - kolla gärna Toniton tolkning av den serien. Finns att beställa på hemsidan i sex unika kulörer.

Välj tillbehör

Eluttag

H3 Väggskåp
5 774 kr
5774.00
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 14-21 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Haven H3 Väggskåp med slät lackerad lucka. Inne i skåpet finns en fast trähylla och fyra flyttbara hyllplan i perforerad lackerad plåt som är enkla att plocka ut. Väggskåp H3 finns i samma två färger som resten av möblerna i Havens serie H3. Skåpen är lackerade i miljövänlig lack av högsta kvalitet.

Välj färg på skåpet, vilken modell och färg du vill ha på handtaget och om du vill ha höger- eller vänsterhängd lucka. Haven H3 Väggskåp går även att få utan handtag.

 

OBS Bilden visar ett väggskåp med högerhängd lucka.  

 

Eluttag för montering i efterhand går att köpa till via tillvalen.

  • H3/ White NCS: 0500-N , Glanstal 20
  • H3/ Warm Grey NCS: 3502-Y , Glanstal 20

Skötselråd från Haven

För rengöring rekommenderar vi att man använder en fuktig bomullstrasa med ett milt rengöringsmedel som t.ex. milt diskmedel eller såpa. Undvik att använda starka rengöringsmedel som kan skada produkten. Badrumsmöbler utsätts givetvis för mer fukt än möbler i övriga rum i hemmet. Våra badrumsmöbler är anpassade för badrummet och gjorda i fukttåliga material. Men även om våra badrumsmöbler är det, ska de inte utsättas för vatten eller extremt hög luftfuktighet.

Tänk på att se till att ventilationen är god och att möblerna placeras på ett sådant avstånd från badkar/dusch att vatten inte kan skvätta direkt på möbeln. Blöta fläckar, även vanligt vatten, torkas upp så snart som möjligt.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
320
Djup (mm)
200
Färg
Grå
Höjd (mm)
710
Produkttyp
Väggskåp
Serie
H3
Varumärke
Haven

SKU:

hvv900630-00

Relaterade kategorier

Prishistorik