-1 393.75 kr

INR VISKAN Grip Högskåp 40

INR

INR VISKAN Grip lockar med minimalistik och stilren design. Alla VISKAN förseglas med ytbehandlingen TX Top Extreme™ vilket garanterar dig en säker investering i både form och funktion, och inte minst en livslängd om minst 15 år.

Välj tillval

Grepplist

Välj tillbehör

Eluttag

Invändig helspegel

VISKAN Grip Högskåp 40
7 896.25 kr
9 290 kr
7896.25
BeställningsvaraFörväntad leveranstid: 7-14 dagar

Klarna Checkout

Fri frakt över 799kr

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

INR VISKAN Grip Högskåp 40 med slät front och den typiska urfräsningen i dörr sida där handtaget GRIP ska sitta. Hela skåpet är lackerat med TX-lack vilket gör den extra tålig.
Du väljer mellan två olika inredningsmodeller. Den ena modellen har en fast trähylla och 4 flyttbara glashyllor och den andra modellen har en fast trähylla, tre flyttbara glashyllor och två utdragbara lådor i matt svartlackerad aluminium för smart förvaring.
Välj om du vill ha höger- eller vänsterhängd dörr.
Till detta skåp finns olika tillval. Plus Ström innebär 230V enkelt eluttag vid det fasta hyllplanet. Plus Spegel innebär en helkroppspsegel på insidan av dörren.
Levereras färdigmonterad med all teknik på plats.
Detta högskåp finns att beställa i Premium White, Still Grey, Black Oak och NCS-kulör.
Vid val av kulör välj någon av INR:s standardkulörer som finns på bild under produktbilden eller välj en helt egen NCS-kulör. Ange kulörkoden i kommentar till kundtjänst i kassan.
Observera Variant i NCS-kulör är en tillverkningsprodukt vilket innebär att returrätt inte gäller. För frågor angående detta kontakta vår kundtjänst.

Egenskaper

Attribut Värde
Bredd (mm)
400
Djup (mm)
400
Färg
Grå
Höjd (mm)
1600
Produkttyp
Högskåp
Serie
Viskan Grip
Varumärke
INR

SKU:

inv352252H

EAN / GTIN:

7340123921244

Relaterade kategorier