Badhuset.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Goda råd

Goda råd

Goda råd är alltid dyra. Eller? Inte hos oss på Badhuset i alla fall. Vi har under många år hjälpt våra kunder med deras badrumsdrömmar. Här nedan delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter och hoppas att det kan hjälpa dig på vägen mot ditt nya badrum. Oavsett om du endast ska byta en enstaka produkt eller renovera hela ditt badrum så är det många beslut som ska fattas. Vi hoppas att våra tips och råd kan svara på dina frågor eller kanske väcka några nya funderingar. Om du vill prata mer om det som står här nedanför eller har några andra frågor så är du givetvis varmt välkommen att höra av dig till oss.
HAVEN prisbelönta möbler bjuder på premium materialen, harmonisk formgivning och stilren design. Gå genom alla valmöjligheter (storlekar, fronter, tvättställen och bänskkivor) i våran guide. Läs mer här.

Langfoss - en prisad dusch från Svedbergs
Svedbergs Langfoss är en unik duschlösning tillgänlig som duschdörrar och duschväggar. Inspirerad av Langfoss vattenfallet, skapar duschhörnan en exklusiv känsla i badrummet. Läs mer här.

 
Alla badrum ser olika ut och har olika förutsättningar. Här ger vi goda råd om vad som kan vara bra att tänka på när man väljer mellan duschkabin och duschhörna. Läs mer här.
Belysningen i ditt badrum är A och O för att skapa en hemtrevlig känsla. Här tipsar vi om vad som är bra att tänka på. Läs mer här.
Den enklaste möbeln kan få ett rejält lyft med en snygg blandare. Vare sig du renoverar eller vill förnya ditt badrum så är blandaren i badrummet en viktig detalj. Läs mer här.
Med ett badkar kan du skapa din alldeles egen oas där du får möjlighet att återhämta dig både fysiskt och psykiskt. Läs mer här.
Att renovera ett litet badrum kan vara en utmaning. Vi har samlat några tips för att hjälpa dig på vägen. Läs mer här.
Att hitta en idealisk lösning för dig och din familj är inte helt enkelt. Här får du lite goda råd på vad man kan tänka på. Läs mer här.
Det är många beslut som ska tas när badrummet ska renoveras. Här har vi gjort en sammanställning för att underlätta detta för dig. Läs mer här.
En egen bastu är en skön garanti för härlig värme året om. Här ger vi dig några nyttiga tips och råd för att hitta rätt bastu. Läs mer här.
Vare sig du ska renovera, bygga nytt badrum eller bara byta toalett så finns det flera olika saker man bör tänka på när det kommer till att välja toalettmodell. Läs mer här.