Badrumsexpert

För att hjälpa er att förverkliga idéer och komma upp till en konkret plan för ert nya badrum rekommenderar vi att träffa en av våra erfarna badrumsexperter online. Ni väljer själva vad ni behöver hjälp med och innan vi sätter konsultation igång skickar vi några förberedande frågor. På det viset kommer mötet bli konkret, effektivt och maximalt informativt för er.

Badrumsexpert hjälper med:

  • Skisser och ritning av ett badrum. Omvandla dina måttskisser till detaljerade planskisser och 3D-ritningar. Med deras hjälp kan du visualisera och förstå hur ditt framtida badrum kommer att se ut. 

  • Badrumsdesign och trender. Badrumsspecialister kommer med råd och tips angående olika stilar och badrumstrender. De är väl insatta i den senaste utvecklingen inom badrumsdesign och kan guida dig genom olika alternativ för att skapa det badrum du drömmer om. Dessutom hjälper de er med layout och planering av badrum, så att ni kan optimera utrymmet på bästa möjliga sätt.

  • Materialval till badrummet och tekniska frågor. När det gäller materialval och tekniska lösningar står våra experter till tjänst för att hjälpa er att navigera i det breda utbudet och kravställning från branschorganisationer. Genom deras erfarenhet och kunskap kan de vägleda er mot de bästa alternativen som passar eran stil, önskad funktionalitet och budget.

  • Byggregler och kvalitetsdokumentation. Våra badrumsexperter är inte bara kunniga inom design och materialval, de har också djupgående teknisk kunskap. De kan besvara dina frågor om avlopp, tätskikt, kvalitetsdokumentation och byggregler för att säkerställa att ditt badrum blir både vackert och säkert. Ni kan lita på deras expertis för att få de svar ni behöver.

Haven kommod, toalettstol och INR duschvägg

Personlig badrumsplanering

Vi kan utforma agendan utifrån era behov och frågor. Badhuset är ett företag med lång erfarenhet och expertis inom badrumsbranschen, byggande och renovering. Vårt team levererar över 100 badrum varje år. I eran konsultation träffar ni Marco som har 15 års branscherfarenhet och projekterat mer än 3000 badrum. Han är väl rustad för att ge er de bästa råden och den hjälp du behöver.

Konsultation tar en timme och kostar 895 kr. Vi kan fördela det på några kortare tillfällen så att ni kan samla information som behövs eller fundera över något.

Beställer ni badrumsprodukter via oss inom 3 månader för mer än 15 000kr, återbetalar vi hela konsultationsavgiften. 

Undrar ni över något eller vill boka en tid, fyll in formuläret nedan:

 
Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter