HAVEN badrumsmöbler - svensktillverkade badrum med lyxkänsla

Komplett guide med alla valmöjligheter och tillbehör

HAVEN är efterfrågat möbel som har hittat hem hos flera kända personer i Sverige. Företaget värderar högt den japanska och skandinaviska designtraditionen och har tagit hjälp av världsberömd Note designstudio vid formgivning av badrumskommoder och speglar.

Tvättställen är formgiven med tanken på helheten, träskivor är minimalt bearbetade och utvalda Brickmate bänkskivor samt Tapwell blandare kompletterar helheten och skapar harmoni i badrummet.

Färgsätt badrummet

1. Börja med överblick i träfronter. H2 serien bjuder på valnöt, ek och ask som finns i olika utförandet (Walnut wood, Light Ash wood, White wood, Dark wood, Oak wood). H3 serien finns i utvalda kulörer och unika handtag. H3 serien tillverkas även i slim variant som passar utmärkt till mindre badrum.

2. Mät badrummet! Är det 60, 80, 100 eller 140 cm kommod som får plats? Det finns ett knep med Haven - man kan skapa även egen variant med att sätta ihop olika kommoder. Till exempel kan man beställa tvättställsskåp med tre 60 kommoden som ger dig 180cm lång tvättställsskåp med 6 lådor. Du hittar alla storlekar på dedikerat Haven kategorisidan.

Man kan kombinera som man vill, men kundanpassade produkter tar längre tid att tillverka. Hör av sig för skiss och prisförslag!

Tvättställ och bänkskiva

3. Dags för bänkskivan och tvättställ. Det finns italiensk porslin, kompositmaterial, granitkeramik eller sten att välja emellan.

Designmässigt kan handfatet bli nedsänkt, underlimmad eller integrerat i bänkskivan. Alla varianterna är harmoniska och balanserar väl med omgivningen, allt beror bara på din stil!

Väljer man granitkeramik eller sten är det Bricmate sortiment som gäller. Alla deras bänkskivor kan användas, men de som finns i Havens standardsortiment levereras snabbare.

Både bänkskivorna och tvättställen kan anpassas efter behov. Har man vägghängd blandare, beställ skiva utan blandarhål. Behöver man bara en ho i 140 kommoden - låt oss veta och vi anpassar beställningen.

Det är värd att nämna att Solid Surface är ett exceptionellt kompositmaterial som passar perfekt till alla hygieniska ytor. Vid repor och fläckar återställs ytan till original med hjälp av medföljande mikrofiberduk.

Stenskiva av marmor Sand marble, nedsänkt tvättställ

Stenskiva av marmor Sand marble, nedsänkt tvättställ 

Handfat i italiensk porslin

Handfat i italiensk porslin 

Norrvange Light Grey skiva med underlimmat handfat

Norrvange Light Grey skiva med underlimmat handfat

Tvättställsblandare

4. Haven tvättställsskåp matchas bäst med Tapwell blandare. Det finns några utvalda varianter som finns alltid hos Haven och kan levereras direkt med kommoden. Det är just de som kommer upp på bilderna och broschyrerna. Välj mellan modellerna ARM 071, BI 071 eller EVM 071. Alla blandare finns i krom, mässing, koppar, matt svart, svart krom/borstad nickel.

ARM 071 Copper

BI 071 Chrome

EVM 071 Brass

Spegel eller spegelskåp?

5. M2 spegeln är en av dem populäraste tack den unika formen. Alla spegelskåp kommer i matchande träbeslag och bjuder på stora förvarings möjligheterna. Många väljer att sätta två speglar till längre kommoderna med två handfaten.

Väggskåp och högskåp i samma stil

6. Även badrumsskåp från Haven bjuder på bredare möjligheter än man först tror. De kan också sättas ihop och även byggas in i väggen, ovanför vägghängd toalettstolen, till exempel (se bilden neråt).

Det är de små, små detaljerna som gör det...

Vi hjälper dig på vägen till ditt drömbadrum och du är välkommen men dina tankar och önskemål. Skriv några rader till kundtjänsten eller besök butiken för att uppleva Haven utställningen på plats.