Langfoss från Svedbergs - prisbelönt designers dusch inspirerad av naturens krafter

Att välja rätt är inte lätt, men gå efter helhetskänslan och mått.

Vi har tydlig design trend idag - en hotellkänsla hemma. Det gäller ett sovrum med kontinentalsängar, minimalistiskt vardagsrum och naturligtvis - exklusivt och stilrent badrum med duschen i centrum.

Langfoss finns i två olika varianter - som duschvägg eller duschdörr. Både varianterna tillgängliga i bredden 90 och 80 cm samt höjden på 200 eller 230cm.

Den vågformade textilen, kristallglas och tunna grafiska profiler skapar exklusiv känsla som har fått utmärkelse i prestigefyllda Red Dot Design Awards.

Detaljer som gör skillnad

Badrumsgardiner bidrar till den unika designen. Tyget skapar mjukhet och intimitet, är lätt att underhålla och byta ut till andra varianter. Välj mellan naturvit, granitgrå och askgrå.

En annan smart lösning är hyllan som monteras direkt på glaset så att inga hål behöver borras i ytskiktet. Hyllan har dessutom en distans och beslag som förenklar avtagning och rengöring.

Naturvit

Granitgrå

Askgrå

Langfoss har tilldelats Red Dot Award

Svedbergs skärmvägg Langfoss har utsetts till vinnare av Red Dot Award för sin produktdesign. Red Dot Award är en ansedd och världsomspännande tävling som premierar det bästa inom de tre kategorierna: produktdesign, kommunikationsdesign och designkoncept.

Välkommen att uppleva Langfoss, fem kilometer sydväst om byn Fjæra, eller hemma i badrummet.