Renovering

Vi gör det enkelt för dig

Badrumsrenovering i Jönköping

Renovering av badrum kräver idag stor kunskap om de olika branschernas regelverk, lagstiftning, nya metoder och produkter/material. Om du väljer att anlita Badhuset för din renovering så kan du känna dig trygg och säker på att vi kan badrum. Vi gör cirka 100 badrum varje år och är väl bekanta med de produkter som vi föreslår.

Totalentreprenad

Renovering av badrum steg för stegEtt kontrakt = en riktig totalentreprenad. Badhuset erbjuder ett unikt totalkoncept där vi förenar styrkan i att ha en fullsorterad badrumsbutik med helhetsansvar och specialkompetens.

Våra hantverkare har yrkesbevis och behörighet enligt BKR (våtrum). Skulle du få bekymmer med produkterna så har vi kunniga medarbetare som kan hjälpa till att lösa uppkomna problem. Badhuset hjälper dig att fixa ditt badrum på ett professionellt och tryggt sätt.

Badrumsrenovering i JönköpingGenom att Badhuset tar ett totalt ansvar för renoveringen så slipper du hantera flera hantverkare och sköta samordningen mellan dem.

Vi ritar ditt badrum i 3D med exakt den inredning och med de kakel- och klinkerplattor som du har valt.

Är du intresserad av en kostnadsfri offert? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på telefonnummer: 036-714590.


Har du någon fråga? Skicka oss gärna ett mail!

Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter