Renovering

Vi gör det enkelt för dig

Renovering av badrum kräver i dag stor kunskap om de olika branschernas regelverk, lagstiftning, nya metoder och produkter/material. Om du väljer att anlita Badhuset för din renovering så kan du känna dig trygg och säker med att vi kan badrum. Vi gör cirka 100 badrum varje år och är väl bekanta med de produkter som vi föreslår. Genom att Badhuset tar ett totalt ansvar för renoveringen så slipper du hantera flera hantverkare och sköta samordningen mellan dem. Våra hantverkare har yrkesbevis och behörighet enligt BKR (våtrum). Skulle du få bekymmer med produkterna så har vi kunniga medarbetare som kan hjälpa till att lösa uppkomna problem. Badhuset hjälper dig att fixa ditt badrum på ett professionellt och tryggt sätt.

Badhuset erbjuder ett unikt totalkoncept där vi förenar styrkan i att ha en fullsorterad badrumsbutik med helhetsansvar och specialkompetens för badrumsinstallationer.

Klicka här för att se våra tidigare genomförda renoveringsprojekt.

Från rådgivning, inspiration och idéer till uppritning och komplett installation. Läs mer om processen steg för steg.

Är du intresserad av en kostnadsfri offert? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på telefonnummer: 036-714590.


Har du någon fråga? Skicka oss gärna ett mail!

Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter