Duschvägg och badkarsvägg

Möjligheterna är oändliga när det kommer till duschar och hur duschplatsen ska fungera. Kombinerad dusch och badkar, duschvägg eller duschhörna? Det kan vara svårt att välja en idealisk lösning för dig och din familj så tänk praktiskt. För att skapa ett praktiskt och lättillgängligt badrum med gott utrymme runt omkring dig är duschlösningen ett av de viktigaste valen att göra.

Duschvägg

Har du bestämt dig för att ha en duschvägg så finns det även där många val. Duschväggar gör sig som bäst om du vill ha det luftigt eller om du har ont om yta i ditt badrum. Om ni är flera i familjen finns rymliga och stora duschar som möjliggör att två personer kan duscha samtidigt.

Har du utanpåliggande vattenrör som är i vägen för duschväggarna så är detta inget problem. På marknaden finns många duschar med lösningar på detta. Men var noga med att nämna det för butikspersonalen så de kan vägleda dig till rätt produkter.

Det finns mängder med flexibla duschväggar i flera storlekar som går att måttanpassa på både höjden och bredden.

Klicka här för att se våra olika duschväggar

Badkarsvägg

Duschar du i badkaret och har tröttnat på duschdraperiet? Då är en badkarsvägg ett perfekt alternativ för att kunna skydda badrumsmöbler och minimera att vattnet stänker ut på golvet. Badkarsväggen kan enkelt vridas bort när du badar.

En stor fördel med att välja en dusch- eller badkarsvägg istället för duschdraperi är att badrummet ser större och rymligare ut. Det känns också lite mer ordentligt än ett draperi. Det är viktigt att tänka på att väggen ska vara kompatibel med badkarets form. Har du exempelvis ett rakt badkar så måste även badkarsväggen vara i en rak modell.

På Badhuset erbjuder vi väggar i kvalitetsglas i en rad olika utföranden. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning.

Klicka här för att se våra badkarsväggar