Kakel & klinker

Vi på Badhuset är även återförsäljare av kakel och klinker. Vi samarbetar med två leverantörer, Bricmate och Golvabia (Golvabia säljs endast i vår fysiska butik i Jönköping). Med hjälp av dessa två leverantörer så finns det garanterat något för alla oavsett smak och stil i vår butik.

Bricmate är ett svenskt företag som specialiserat sig på kakel, klinker och mosaik och som passar den skandinaviska stilen i arkitektur, materialval och färgsättning. Deras affärsidé är enkel: Hög kvalitet och innovativ design till bra priser. De väljer sitt sortiment med omsorg och lägger stor vikt vid att bygga ett sortiment med hög designkvalitét och stora kombinationsmöjligheter.

Golvabia är även det ett svenskt företag med hjärtat i Småland. De har en lång historia med mycket kunskap och erfarenhet. Golvabia tror på ett hem med stilsäkra och medvetna val av material och färg. De har därför skapat ett stort produktsortiment som kännetecknas av skandinavisk design och svensk kvalité.

Badhuset hjälper dig hitta rätt kakel och klinker

Välkommen in i vår butik på Solåsen i Jönköping så hjälper vår duktiga personal dig att välja det kakel och klinker som passar just Din smak och Ditt hem.